Realiseren van gewenst gedrag 

ResetManagement richt zich op het oplossen van complexe gedragsvraagstukken die beoogde resultaten -binnen- en tussen organisaties-  de weg staan. Dit doen wij door op een 'natuurlijke wijze' het oude gedrag te 'resetten'. Door samen doorbraken te creëren, realiseren wij nieuw gedrag dat past in de nieuwe realiteit van organisaties. 


We verbinden hierbij de wereld van de bedrijfsvoering met de wereld van de sociale interactie en samenwerking zodat afspraken strak worden nagekomen, de voorspelbaarheid en beheersbaarheid wordt vergroot en aan de andere kant ruimte wordt gegeven aan de zelfstandigheid, creativiteit en flexibiliteit van de medewerkers. 
Kerndomein: SAMENWERKEN

Bij samenwerken is het van essentieel belang dat organisaties hun bedrijfsvoering op elkaar afstemmen.  Kunnen samenwerken is in de huidige tijd niet langer een ’Nice to Have’ maar een ’Need to Have'.Uitrol: IN-HOUSE & Academy

Wij ontwikkelen samen met kennisinstituten en opdrachtgevers doorlopend nieuwe methoden en technieken om gewenst gedrag te realiseren. In de Academy bieden wij dit instrumentarium u aan waarmee u zelf hiermee  aan de slag gaat. 


Kerndomein: Gedragsverandering

Impulse is een methode om binnen 6 uur oplossingen te vinden voor de meest complexe gedragsvraagstukken. Hierbij nemen medewerkers enthousiast eigenaarschap voor de uitvoering van hun oplossing.  Publicaties

 

meld u aan voor onze nieuwsbrief